Doudou et Compagnie

Doudou et Compagnie knuffels

Achter de ontwikkeling van de prachtige knuffels van Doudou zit een uniek verhaal. 15 jaar geleden kreeg Alain Joly het idee om zijn rijkelijke fantasie om te zetten naar de werkelijkheid. De Doudou et Compagnie knuffels werden geboren! De allereerste Doudou knuffel was een newborn knuffeldoekje met een konijn. Sindsdien is het erg hard gegaan met de ontwikkeling van de Doudou knuffels. De Doudou's zijn geschikt voor baby's, kinderen & volwassenen. De grotere Doudou's zijn zelfs een prachtig decoratiestuk voor in huis.

Doudou knuffel

De knuffels van Doudou et Compagnie zijn van zeer hoge kwaliteit. Ten opzichte van andere knuffels springen de Doudou knuffels er bovenuit. De materialen worden zorgvuldig geselecteerd in Frankrijk. Deze knuffels worden ontworpen in Parijs. Dit is ook terug te zien in het ontwerp van de knuffels. De traditionele Franse stijl maakt de Doudou knuffels erg uniek & mooi!

Doudou Unicorns, zwanen & meer

Onze Doudou knuffels zijn beschikbaar in verschillende varianten. Naast de kleurverschillen zoals roze en wit, hebben wij ook verschillende soorten knuffels van Doudou. We hebben o.a. de volgende soorten: Doudou unicorn, Doudou zwaan en een Doudou hert. Deze zijn beschikbaar in verschillende maten van 30cm tot 45cm. Het is zelfs mogelijk om een grote Doudou knuffel te bestellen van 80cm. Indien je de grote variant zou willen bestellen kun je contact met ons opnemen.

Doudou knuffeldoekjes

De knuffeldoekjes van Doudou zijn uitermate geschikt voor een (newborn) baby. Deze knuffeldoekjes zijn erg zacht en van zeer hoge kwaliteit. Het merk stelt de veiligheid van baby's en kinderen bovenop. De Doudou knuffels zijn 100% veilig voor kinderen.

Een Doudou knuffeldoekje is een perfect cadeau voor een babyshower of als kraamcadeau voor een pas geboren baby. Ook kinderen kunnen erg veel plezier hebben van een Doudou knuffeldoekje. Deze knuffeldoekjes zijn erg kleurrijk wat goed is voor de ontwikkeling van uw kind.

Doudou knuffeldoekje unicorn
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Bekijk de producten in onze Hoofd categorie! Opzoek naar een leuk kraamcadeau of kinderaccessoires? ✅ Snelle levering ✅ Gratis verzending vanaf €75