De liefste baby moccasins

Ben je opzoek naar leuke en goedkope baby moccasins in Nederland? Wij hebben de schattigste baby moccasins van leer binnen onze collectie. Er is een variant met franjes en een strik! Deze baby schoentjes zijn geschikt voor baby's van 0 t/m 18 maanden. Onze baby moccasin is altijd handgemaakt. Je kan ze leuk combineren met 1 van onze schattige haarbandjes of haarclipjes!

Leer of suede baby moccasins?

Wij hebben baby moccasins van leer of suede. De suede baby moccasins met franjes geven een echte pocahontas look, hoe leuk is dat?! De baby mocassins van leer zijn iets eleganter maar ook heel schattig, de moccasin met een strik kan je bijv. goed combineren met 1 van onze leren baby haarbandjes.

Baby moccasin als cadeau

Ben je van plan om een baby moccasin schoenen kado te doen op een bijv. een baby shower van je vriendin of de verjaardag van een baby? Dan is het belangrijk om de juiste schoenmaat te kiezen. Als je een baby moccasin gaat kopen kan je de keuze maken tussen de maten voor baby's van 0 tot 6 maanden, 7 tot 12 maanden & 13 tot 18 maanden. Zo hoef je dus nooit te twijfelen over de maat van onze baby schoentjes!


Bekijk alle baby moccasins

Baby moccasins

Wil je ons hier volgen?